Δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις από στρατιωτικό υγειονομικό κλιμάκιο στο Νεοχώρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προγράμματα Κοινωνικής Προσφοράς Ενόπλων Δυνάμεων

 

Ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, στο  χωριό Νεοχώρι από 8:30Ω έως 12:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από γενικό ιατρό και ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο αγροτικό ιατρείο του χωριού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων χωρίς δυνατότητα συνταγογράφησης σε ασφαλιστικά ταμεία.

 

                        ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Επίσκςψη στρατιωτικού ιατρικού κλιμακίου για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις στον οικισμό του Σάκκου την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στο  χωριό Σάκκο από 8:30Ω έως 12:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από γενικό ιατρό και ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο αγροτικό ιατρείο του χωριού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων χωρίς δυνατότητα συνταγογράφησης σε ασφαλιστικά ταμεία.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις από στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο στον Χανδρά την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προγράμματα Κοινωνικής Προσφοράς Ενόπλων Δυνάμεων

            Ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, στο χωριό Χανδρά από 8:30Ω έως 12:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από γενικό ιατρό και ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο αγροτικό ιατρείο του χωριού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων χωρίς δυνατότητα συνταγογράφησης σε ασφαλιστικά ταμεία.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος
Ακριβές Αντίγραφο
Διοικητής

Προληπτικός Έλεγχος και Ενημέρωση για τις παθήσεις του Θυροειδούς Αδένα στο Κ.Υ. Ορεστιάδας 25 & 26 Νοεμβρίου 2017

Προληπτικός Έλεγχος και Ενημέρωση για τις παθήσεις του Θυροειδούς Αδένα στην Ορεστιάδα

Το Σάββατο 25/11/2017 και ώρες από 10:00έως 14:00

και την Κυριακή 26/11/2017και ώρες από 17:00έως 20:00

θα πραγματοποιηθούν στο Κ.Υ. Ορεστιάδας,  ενημέρωση και δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος και Ενημέρωση για τις παθήσεις του Θυροειδή από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Πρόσκληση σε Ανοιχτή Διαβούλευση για τη Σύνταξη του Τοπικού Σχεδίου Κοινωνικής Δράσης Δήμου Ορεστιάδας τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Στο πλαίσιο διαμόρφωσης του Τοπικού Σχεδίου Κοινωνικής Δράσης Δήμου Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί η 2η ανοιχτή διαβούλευση τη Δευτέρα, 20 /11/2017 και ώρα 14:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα : «Την ανάδειξη των αναγκών και προτεραιοτήτων για την εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής στήριξης ευπαθών ομάδων πληθυσμού στο Δήμο Ορεστιάδας».

Στη διαβούλευση θα παρίστανται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής και εκπρόσωποι των φορέων άσκησης κοινωνικής πολιτικής και παροχής υπηρεσιών υγείας του Δήμου μας.

Σημειώνουμε ότι στην 1η φάση της διαβούλευσης με φορείς άσκησης κοινωνικής πολιτικής και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής αλλά και της διαβούλευσης των πολιτών, καταγράφηκαν οι υφιστάμενοι φορείς και τα προγράμματα κοινωνικής στήριξης που υλοποιούν καθώς και οι ελλείψεις, τα προβλήματα και η ικανοποίηση των χρηστών  από αυτές.

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης φάσης της Διαβούλευσης θα ακολουθήσει η σύνταξη του ολοκληρωμένου Τοπικού Σχεδίου Κοινωνικής Δράσης το οποίο θα προωθηθεί για έλεγχο και επικύρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμου Ορεστιάδας, ώστε να αποτελέσει τη βάση για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση της Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο μας κατά τα επόμενα χρόνια.

Για πληρέστερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων στη διαβούλευση επισυνάπτεται σχετικό υλικό.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα Βία κατά των γυναικών: Πρόληψη και Αντιμετώπιση το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ορεστιάδας στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά της κακοποίησης των γυναικών, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«ΒΙΑ   ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»

το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ορεστιάδας.

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών- Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης με σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου.

Αφίσα εκδήλωσης

Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς Ενόπλων Δυνάμεων – Δωρεάν Υγειονομικές Εξετάσεις στο Τ.Κ. Φυλακίου την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Προγράμματα Κοινωνικής Προσφοράς Ενόπλων Δυνάμεων

Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στο  χωριό Φυλάκιο από 8:30Ω έως 12:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από γενικό ιατρό και ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο αγροτικό ιατρείο του χωριού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων χωρίς δυνατότητα συνταγογράφησης σε ασφαλιστικά ταμεία.

 

      ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ