Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκδοση ή τροποποίηση άδειας Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ)

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει αίτηση για άδεια Επιβατικού Δημοσίας Χρήσεως μέχρι 31 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση

Παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος (ΣΔΑΕΚ) και του Προσχεδίου προτεινόμενων στόχων και μέτρων για το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΣΒΑΚ) του Δήμου Ορεστιάδας

Δελτίο Τύπου

Παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος (ΣΔΑΕΚ) και του Προσχεδίου προτεινόμενων στόχων και μέτρων για το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΣΒΑΚ) του Δήμου Ορεστιάδας.

(περισσότερα…)

Διάλεξη με θέμα «Πώς οικοδομούμε ένα ποιοτικό, τοπικό, τουριστικό σύστημα».

Ο Δήμος Ορεστιάδας στην προσπάθειά του να ενημερώσει φορείς, επαγγελματίες αλλά και τους δημότες αναφορικά με τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, διοργανώνει διάλεξη με θέμα «Πώς οικοδομούμε ένα ποιοτικό, τοπικό, τουριστικό σύστημα». Η ομιλία θα γίνει από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας.

Αφίσα εκδήλωσης

Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς τα σχολεία, αύριο Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά. σε όλο τον Νομό.

Απόφαση Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Έχοντας υπόψη :

1. Τις διατάξεις του Ν. 3852 / 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α’/07-06-2010) και ειδικότερα του άρθρου 186 «Αρμοδιότητες Περιφερειών», όπου στον Τομέα «Η. Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού»

(περισσότερα…)

Ανακοίνωση ΤΕΒΑ

O Δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” και στο μέτρο των “Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών”, θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα επιμόρφωσης και  δημιουργικής απασχόλησης χειροτεχνικών κατασκευών, για παιδιά δημοτικού  από Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού, μέλη των ωφελουμένων οικογενειών του.

(περισσότερα…)