Συνάντηση και διαβούλευση Κοινωνικών Φορέων στο πλαίσιο σύνταξης Τοπικού Σχεδίου Δράσης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/6/2017 στις 12:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ορεστιάδας,  συνάντηση εκπροσώπων Κοινωνικών φορέων στο πλαίσιο της σύνταξης   Τοπικού Σχεδίου Κοινωνικής Δράσης». Οι φορείς που συμμετείχαν ήταν οι εξής : (περισσότερα…)

Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του δέρματος και Αντιηλιακή Προστασία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ορεστιάδας με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του δέρματος και Αντιηλιακή Προστασία» την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ορεστιάδας.

(περισσότερα…)

Δελτίο τύπου για το πραγματοποιηθέν πρόγραμμα εκπαίδευσης των πολιτών στις πρώτες βοήθειες

Την Κυιρακή 28 ΜΑΐου 2017 πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες- ΚΑΡΠΑ από εθελοντές εκπαιδευτές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων

(περισσότερα…)

Επίσκεψη Στρατιωτικού γιατρού την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στον οικισμού του Σάκκου

Στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη ιατρικού προσωπικού της 3 Μ/Κ ΤΑΞ – «ΡΙΜΙΝΙ», στο χωριό Σάκκος (από 08:30 μέχρι 12:00Ω) του Δήμου Ορεστιάδας, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, για δωρεάν υγειονομική εξέταση χωρίς τη δυνατότητα συνταγογράφησης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Δελτίο τύπου για το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, Δράση: «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ»

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Β΄ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ,

Δράση: «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ»

ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ  Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

(περισσότερα…)

Εκπαίδευση πολιτών στις Α΄ βοήθειες – ΚΑΡΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Ο Δήμος Ορεστιάδας  σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Παραγωγής Υγείας θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα Εκπαίδευσης πολιτών στις Α΄Βοήθειες –ΚΑΡΠΑ από εθελοντές του συγκεκριμένου προγράμματος.

(περισσότερα…)

Επικαιροποίηση στοιχείων – δήλωση ένταξης στο ΤΕΒΑ

 Επικαιροποίηση στοιχείων – δήλωση ένταξης στο ΤΕΒΑ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα  15/5/2017 ξεκινά στο Δήμο μας  η διαδικασία επικαιροποίησης δικαιούχων   για το πρόγραμμα TΕΒΑ που αφορά στη διανομή δωρεάν τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης (επισιτιστικής βοήθειας )

(περισσότερα…)