ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ – 15 Δεκεμβρίου 2019

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε

ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ώρα 11:00

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή από το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Ορεστιάδας.

 

ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ

17:30   Η Φιλαρμονική του δήμου Ορεστιάδας δίνει ρυθμό στην πόλη, λίγο πριν την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, με μια μοναδική παρέλαση.

 

ΑΓΓΕΛΩΝ LIVE STAGE

18:00   “Αγγέλων Φως ”: Έναρξη εκδηλώσεων με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου,

Συμμετέχουν:

·         Φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας.

·         Παιδική – νεανική χορωδία ‘’Εν Ορεστιάδι’’,

(Πιάνο: Λελίδου Λένα)

(Διεύθυνση Χορωδίας: Δημητριάδου Μαρία)

·         Σπουδαστές της Σχολής Χορού, υπεύθυνη καθηγήτρια Ματίνα Βεζυρτζή

 

Συναυλία με το συγκρότημα MASTER TEMPO.

Ο MASTER TEMPO αριθμεί πολλά χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, με μεγάλες επιτυχίες, πολλές και ιδιαίτερες συνεργασίες, αμέτρητα πετυχημένα live και φανατικούς θαυμαστές! Ως ιδέα και δημιουργία του ήδη καταξιωμένου Πέτρου Δινάλη, το σχήμα γεννήθηκε για να «κάνει τη διαφορά» στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα και το κατάφερε περνώντας με άνεση μέσα από διάφορα μουσικά ήδη με δυνατά singles / συνεργασίες & remixes που αγάπησε το μουσικό κοινό.

 

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΡΟΥΝΤΟΛΦ

«1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας»: Παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και κρασί.

 

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ

«Το Γούρι των Χριστουγέννων»: Για να έχεις τύχη, χρειάζεσαι γούρι. Τα «Ζουζούνια» σε βοηθούν να φτιάξεις το δικό σου! Δημιουργική απασχόληση μικρών και μεγάλων από τον βρεφονηπιακό σταθμό «Τα Ζουζούνια»!

 

ΣΠΙΤΑΚΙ  της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ

«Ζεστή καρδιά»: Bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό από τον Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης»!

 

ΣΠΙΤΑΚΙ  του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ

«Moto – Christmas»: Ημερήσια δράση από τον Σύλλογο Φίλων Μοτοσυκλέτας Ε85 σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ορεστιάδας  (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).

 

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣΠΙΤΟ

«Ο δρόμος του Τσαγιού»!  Ζεστά ροφήματα από ποικιλίες διάφορων είδη τσαγιών από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ν. Ορεστιάδας.

 

ΝΕΡΑΪΔΟΣΠΙΤΟ

«Τα ξωτικά του 7ου Δημοτικού», Bazaar με χειροποίητες κατασκευές. Παιχνίδια, γευστικά δωράκια και κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Χριστουγεννιάτικα κεράσματα» και «Δωροεκπλήξεις για τα παιδιά», από τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Αθλητισμού Ορεστιάδας (ΚΚΠΑΑΔΟ)! Συμμετέχουν οι Παιδικοί σταθμοί, το Κέντρο σίτισης, βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ορεστιάδας, ΚΑΠΗ.

 

CHRISTMAS FACTORY

«Christmas Kid School» από το βιωματικό εργαστήρι «Προσεγγίζοντας την Τέχνη» της ΔΗΚΕΠΑΟ!