ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ – 20 Δεκεμβρίου 2019

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε

ΔΡΟΜΟΙ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ώρα 18:00

Θρακιώτικα παραδοσιακά κάλαντα, από τα χορευτικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων, παράρτημα Ορεστιάδας.

 

ΑΓΓΕΛΩΝ LIVE STAGE ώρα 19:00

Παραδοσιακά Κάλαντα και χοροί της Θράκης από το Τμήμα Κρουστών, τη Χορωδία και το παιδικό χορευτικό του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κλεισσούς.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ώρα 21:00

«Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»: Ο Γιώργης Χριστοδούλου, με όχημα την αφήγηση των σύγχρονων παραμυθάδων, ξεναγεί το κοινό στο Παρίσι και την Αθήνα του Αττίκ. Η παράσταση που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών και ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έρχεται καλεσμένη από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, στο πλαίσιο των εορταστικών του εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Ένα σύγχρονο καμπαρέ με τραγούδια και ιστορίες των Αττίκ, Σουγιούλ, Κυπαρίσση, Γιαννίδη, Ζαχαρόπουλου, Γιώργη Χριστοδούλου (με εισιτήριο).

 

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΡΟΥΝΤΟΛΦ

Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές από το Τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης –  Αρχιμαγείρων και το Τμήμα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του Δημόσιου ΙΕΚ Ορεστιάδας.

 

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣΠΙΤΟ

Bazaar, χειροτεχνίες, ζωγραφική, face painting από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας.

 

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ

Χριστουγεννιάτικη δράση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας, με χειροποίητα έργα μαθητών, γλυκά και ζωγραφιές.

 

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ

«Το σοκολατένιο σπιτάκι του Αγίου Βασίλη!» Ο πάγκος του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ν. Έβρου «Ψυχασπίς», γεμίζει με υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες που θα προσφερθούν δωρεάν στο κοινό!

 

ΣΠΙΤΑΚΙ  της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ

«Το βορειότερο αστέρι», εδέσματα, ζεστό κρασί και λιχουδιές από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ορμενίου

 

ΣΠΙΤΑΚΙ  του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ

«Τα μαγικά Ποπ Κορν του Άη Βασίλη»: Κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Αλευροτηγανίσματα». Παρασκευή παραδοσιακής ηπειρώτικης τηγανίτας  από τον Σύλλογο Ηρειρωτών Βορείου Έβρου & Φίλων «Απειρωτάν».