ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ – 21 Δεκεμβρίου 2019

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

12:00    «Χριστούγεννα στο δάσος» Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού σταθμού «Το Μέλι».

 

Αίθουσα Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Νεολαίας «Οι Θράκες» ώρα 18:00

«Χριστούγεννα όπως παλιά»: Παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με ήθη και έθιμα του τόπου μας από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Νεολαίας Ν. Ορεστιάδας «Οι Θράκες».

 

ΑΓΓΕΛΩΝ LIVE STAGE

19:00   Συναυλία με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑΖΗ.

Ο Θεσσαλονικιός Κωνσταντίνος Νάζης έγινε γνωστός από το τραγούδι “Όταν πονάω το γλεντάω”. Την ίδια χρονιά επίσης, κυκλοφόρησε τις επιτυχίες “Εγκεφαλικά”, “Σε όλα ναι” και “Θέλω τα δικά σου τα φιλιά” με το τελευταίο να έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

 

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΡΟΥΝΤΟΛΦ

«Ο Νηρέας στο Πνεύμα των Χριστουγέννων»: Bazaar με χειροποίητα γλυκίσματα και συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Κολυμβητικό Όμιλο Ν. Ορεστιάδας «Νηρέας»!

 

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ

«Ο Πύργος των Χρωμάτων»: face painting, ζεστό κρασί, χριστουγεννιάτικα μπισκότα και παραδοσιακοί λουκουμάδες από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

 

ΣΠΙΤΑΚΙ  της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ

Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου (ΚΥΤ): Ενημέρωση των δράσεων που υλοποιεί το ΚΥΤ με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

 

ΣΠΙΤΑΚΙ  του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ

«Άγια Νύχτα»: Έκθεση με χριστουγεννιάτικα βιβλία και χειροποίητα στολίδια, από τη Χριστιανική Εστία Ορεστιάδας! Παράλληλα η μικρή χορωδία «μουσικοί του δρόμοι» θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

 

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ

«Το σοκολατένιο σπιτάκι του Αγίου Βασίλη!» Ο πάγκος του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ν. Έβρου «Ψυχασπίς», γεμίζει με υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες που θα προσφερθούν δωρεάν στο κοινό!

 

ΝΕΡΑΪΔΟΣΠΙΤΟ

«Χριστουγεννιάτικη δράση από τα ΚΔΑΠ ΟΙΝΟΗΣ, ΠΥΡΓΟΥ, ΜΕΑ»: χριστουγεννιάτικες κατασκευές, face painting και δωρεάν ΠΟΠ ΚΟΡΝ του ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ σε συσκευασία – κατασκευή .

 

CHRISTMAS FACTORY

«Christmas Kid School» από το βιωματικό εργαστήρι «Προσεγγίζοντας την Τέχνη» της ΔΗΚΕΠΑΟ!