Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

-«Η Νύχτα των Ευχών»: Το FANARAKIA CHRISTMAS EVENT ταξιδεύει στην Ορεστιάδα για να γεμίσει με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, στην πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών! «Κάνε μια Ευχή» παράλληλα με μουσικά Shows, δραστηριότητεςγια παιδιά και χριστουγεννιάτικα happenings, μεελεύθερησυμμετοχή. Σε συνδιαργάνωση με τημη κερδοσκοπική οργάνωση νεολαίας Action Team.

 

Το αστέρι της ευχής» Στίχοι: Ελένη Καϊκλή, Μουσική: Μαρία Δημητριάδου. Σε πρώτη εκτέλεση από την Παιδική Χορωδία «Εν Ορεστιάδι» του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας.

 

Συναυλία με τον ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΣΗ (Δυτικές Συνοικίες) Full Band.Ο Κώστας Μυλώσης είναι ο τραγουδιστής του αγαπημένου συγκροτήματος «Δυτικές Συνοικίες» που γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι τους «Καλοκαιρινά ραντεβού»,  από τις 4 δισκογραφικές δουλειές που έχουν κυκλοφορήσει και από τις πολυάριθμες συναυλίες τους, με χρυσό δίσκο σε Ελλάδα και Κύπρο και 2 βραβεία ως το καλύτερο ελληνικό ροκ συγκρότημα το 2003 και 2004. Το 2009 οι Δυτικές Συνοικίες σταματούν την πορεία τους. Το 2010  κυκλοφορεί  το  πρώτο του προσωπικό  c.d.  με τίτλο «Καλλιτέχνης του δρόμου» και περιλαμβάνει 4  τραγούδια.  Από τότε ως σήμερα ηχογραφεί τραγούδια και κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό στην ομογένεια με εξαιρετικούς μουσικούς να τον πλαισιώνουν. Μέσα στο 2022 κυκλοφόρησε 2 καινούργια τραγούδια, το «Φύσηξε αέρας» σε στίχους και μουσική του Σταύρου Παπαδόπουλου και το «Λουλούδι σπάνιο» σε στίχους του Δημήτρη Τσιολακίδη και μουσική δική του.