Ανακοινώσεις

Διακήρυξη με τίτλο Υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας στην προετοιμασία πρότασης – αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της δράσης του ΕΠΑΝΕΚ με κωδ 01-3c-1.4-16 και τίτλο ”Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου΄΄

Διαβάστε αναλυτικά την Περίληψη

Διαβάστε αναλυτικά την Διακήρυξη

3ος Παραποτάμιος δρόμος Άρδα στο πλαίσιο της 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018 Δελτίο Τύπου-Αποτελέσματα

Αποτελέσματα Ανδρών 3 χλμ

Αποτελέσματα Ανδρών 10 χλμ

Αποτελέσματα Γυναικών 10 χλμ

Αποτελέσματα Γυναικών 3 χλμ

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Νέο Πρόγραμμα 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Έπειτα από την αναβολή της έναρξης της 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018, ανακοινώνουμε ότι οι νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων είναι 27 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου. Από το πρόγραμμα δεν λείπει κανένας καλλιτέχνης και προκειμένου να εμφανιστούν όλοι, όπως είχε προγραμματιστεί, αυξήσαμε κατά μία ημέρα τη διεξαγωγή του φεστιβάλ. Σημαντικό μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής.

Οι αθλητικές δραστηριότητες (beach volley, beach tennis), θα πραγματοποιηθούν μόνο στην περίπτωση που το επιτρέψει η στάθμη των υδάτων του ποταμού Άρδα.

Τα εισιτήρια από την προπώληση ισχύουν κανονικά, καθώς και οι τιμές των ημερήσιων εισιτηρίων.

Δελτίο τύπου – Πρόγραμμα

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πληγέντες κατοίκους της Αττικής

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ 98 ΠΛΗΡ. 2552026542

) ΑΠΟ 8.00-14.00.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ (ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, ΠΑΞΙΜΆΔΙΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ), ΦΑΡΜΑΚΑ (FUCIDIN, BETADIN, ΓΑΖΕΣ), ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ.