Ανακοινώσεις

Follow Green – Γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής- Green Mission» Μαζί στην προσπάθεια για υγιή δάση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής- Green Mission»
Μαζί στην προσπάθεια για υγιή δάση

 

Το Followgreen Δήμου Ορεστιάδας μας καλεί να σκεφτούμε την προστασία των δασών, να ενημερωθούμε για την κλιματική αλλαγή και να μάθουμε πώς μέσα από πράσινες λύσεις θα διατηρήσουμε τα δάση υγιή.

Λάβε μέρος στο Green Mission:

«Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» & Κέρδισε ένα μοντέρνο θερμός

http://www.followgreen.gr/orestiada/Mission/Single/3091

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

Πρόσκληση στο Τελικό Συνέδριο ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ του έργου GreeThis που θα πραγματοποιηθεί 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση σε pdf

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης σε pdf

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγραμμα Παρασκευής και Σαββάτου σε pdf

 

Παρακολουθήστε το συνέδριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 online  εδώ

Παρακολουθήστε το συνέδριο Παρασκευή και Σάββατο 19 και 20 Νοεμβρίου 2021 online  εδώ

Passcode και για τις δύο συνεδριάσεις θα εισάγετε 68200

Αναγγελία ζημιών ΕΛΓΑ από βροχόπτωση σε βαμβακοκαλλιέργειες

Σας ενημερώνουμε ότι παραγωγοί που οι βαμβακοκαλλιέργειές τους έχουν υποστεί ζημία («ΚΑΡΑΜΕΛΑ») σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% από τις ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ που σημειώθηκαν στις αρχές του μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημίας από την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση σε pdf