Ανακοινώσεις

Αλλαγή ώρας δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της Covid-19 (rapid test), στην πόλη της Ορεστιάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: « Αλλαγή ώρας δειγματοληπτικών  ελέγχων ταχείας ανίχνευσης    αντιγόνου της Covid-19(rapid test), στην πόλη της Ορεστιάδας.»

 

Ενημερώνουμε το κοινό ότι η καθιερωμένη εβδομαδιαία δράση δειγματοληψίας ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της Covid-19(rapid test),  από την Τετάρτη 26-1-2022 και στο εξής θα  πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη  στο Διασυνοριακό Κέντρο (πρώην Δασαρχείο) κατά τις  ώρες 11:00 έως 13:00.

Οι  πολίτες θα προσέρχονται στο προαναφερόμενο σημείο, φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Τα θετικά κρούσματα στον ιό θα ενημερώνονται  μέσω τηλεφώνου.

Οι παρούσες δράσεις έχουν στόχο την έγκαιρη ανίχνευση περιστατικών, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντική αποφόρτιση του συστήματος Υγείας.

Πρόσκληση σε Ειδική δια ζώσης συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Κυριακή 09.01.2022 και ώρα 12:00

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση

Ηλεκτρονικός ανοικτός Διαγωνισμός με τίτλο “Προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής επισιτιστικής ή και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ Δήμου Ορεστιάδας Π.Ε. Έβρου”

Διαβάστε αναλυτικά την Διακήρυξη

Διαβάστε την Περίληψη