Διοργάνωση Δρόμου Ειρήνης συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα

Στις 27 Μάϊου 2018 ο Δήμος Ορεστιάδας θα διοργανώσει δρόμο με ειρηνικό χαρακτήρα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.
Ο δρόμος θα έχει δύο παράλληλες διαδρομές, α) των 36 χλμ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας έως το Τελωνείο Καστανεών και επιστροφή και β) των 18 χλμ. με αφετηρία το Τελωνείο Καστανεών με τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας. Ανά 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας.
Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: dromosirinis@orestiada.gr και στο γραφείο κοινωνικής προστασίας του Δήμου Ορεστιάδας στο ισόγειο του Δημαρχείου από 30 Απριλίου έως και 23 Μάϊου 2018, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και χωρίς οικονομική συμμετοχή. Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη από 30 Απριλίου 2018 στο link του Δήμου www.orestiada.gr. Πληροφορίες στο τηλ. 2552350334.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτόν του δρόμο «ΕΙΡΗΝΗΣ» και όχι χρονομέτρων, να στηρίξουνε με τον δικό τους τρόπο τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του κόσμου το μήνυμα συμπαράστασης.

Δελτιο τύπου σε pdf