Διοργάνωση Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας για παιδιά και εφήβους από 6 – 18 ετών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας – ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. , προσκαλεί παιδιά και εφήβους, ηλικίας 6 έως 18 ετών, να λάβουν μέρος στα Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής όπου θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022.


οι ενδιαφερόμενοι καλούνται,
να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής, έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στην ειδική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης ( https://vivl-orest.evr.sch.gr ) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση events.liborest@gmail.com (γράφοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας και email), καθώς και στον φυσικό χώρο της Βιβλιοθήκης.
Η δράση μας
Αναλυτικότερα, η κάθε ηλικιακή ομάδα συμμετεχόντων θα έχει να μελετήσει ένα βιβλίο που ν’ αντιστοιχεί στο επίπεδό της. Οι μικροί μας φίλοι θα διαβάζουν παραμύθια και παιδική λογοτεχνία, ενώ οι έφηβοι εφηβική, κλασική και ενήλικη λογοτεχνία. Μέσα από τα βιβλία αυτά θα κληθούν να επιτελέσουν δραστηριότητες δημιουργικής γραφής και στο τέλος των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν συγγράψει το δικό τους βιβλίο, θεατρικό έργο ή θα έχουν δημιουργήσει το δικό τους ζωγραφικό πίνακα.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους θα παρουσιαστεί σε δημόσια εκδήλωση και φυσικά οι νικητές θα βραβευτούν. Ωστόσο, όλους τους συμμετέχοντες θα τους περιμένουν δώρα και εκπλήξεις!!!
Σας περιμένουμε με όλο το μεράκι και την αγάπη μας για να περάσουμε έναν δημιουργικό χειμώνα!!!
Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής
Τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής στόχο έχουν να μυήσουν τα παιδιά και τους εφήβους στο μαγικό κόσμο των Καλών Τεχνών. Με βασικό ερέθισμα ένα λογοτεχνικό βιβλίο, οι συμμετέχοντες θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη συγγραφή, τη ζωγραφική και την ηθοποιία.
Χώρος διεξαγωγής
Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας, Διεύθυνση: Ευριπίδου Ζίγκμπουργκ 65, Ορεστιάδα 682 00
Κόστος συμμετοχής
ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις ηλικίες.
2
Πρόγραμμα Σεμιναρίων
Το πρόγραμμα σεμιναρίων θα ανακοινωθεί, μετά την λήξη υποβολής συμμετοχών. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ειδική σελίδα της δράσης (https://vivl-orest.evr.sch.gr/events) καθώς θα αποσταλεί και στα email που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την εγγραφή τους.
Πληροφορίες
 Στην ιστοσελίδα της δράσης: https://vivl-orest.evr.sch.gr/events
 Στο email της δράσης: events.liborest@gmail.com
 Στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2552027588
 Στο φυσικό χώρο της Βιβλιοθήκης.
Υπεύθυνοι Δράσης
 Γεροντίδου Νόπη
 Μουρλίδης Αθανάσιος
 Κατσιαούνη Βανέσα
Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση σε pdf

Αφίσα της Δράσης